Quote:
Het viel nog aardig mee met de vloeibaarheid. In de slowcooker was die nog een stuk vloeibaarder, maar had er zelf wat maรฏzena in gedaan om het te binden. Smaakt was niks mee, behalve dat die niet zo pittig was. Maar omdat er nog een tupperware bakje naar een vriend gaat die niet zo van pittig houdt heb ik die er niet in gestopt.Hij ziet er een beetje waterig uit. Mijn tip is om de curry langer door te koken zodat 'ie wat dikker is. Daardoor is 'ie ook veel smaakvolle en wie weet pittiger. Heb je er wel een pepertje in zitten?
Gepost door: Budgetpaardje op 22-06-2024 19:41
Gepost door: Budgetpaardje op 22-06-2024 19:41
Lepel blijft er nu wel in overeind staan, dus denk dat een nachtje in de koelkast hem goed deed.
![](https://i.postimg.cc/YCX9PKfq/20240623-162553.jpg )
Twitch.tv/DagDoesStuff ๐๐
![](/templates/config/smillies/shiny.gif)
![](https://i.postimg.cc/TPy31QZR/IMG-20240627-WA0006.jpg )
Van de rest geen foto, want het werd toen gezellig.
Twitch.tv/DagDoesStuff ๐๐
(ben het trouwens geen van drieen ooit ergens tegengekomen, maar vind het ook niet al te ver gezocht)
![](/templates/config/smillies/smile.gif)
![](/templates/config/smillies/puh2.gif)
Ook nog een te rijpe pruim die echt naar een cocktail smaakte.
![](/templates/config/smillies/smile.gif)